Ingredienser:
- 1 gul lök
- 500 g laxfilé
- 1 dl vitt vin (går även bra utan!)
- 4 dl vatten
- 1 fiskbuljongtärning
- 3 msk vetemjöl
- 2 dl matlagningsgrädde
- 3 dl riven ost
- 2 vitlöksklyftor
- 250 g bladspenat
- 1 burk tomatkross
- 3/4 tsk salt
- ½ krm cayennepeppar
- Lasagneplattor
Hacka vitlöksklyftorna och fräs detta med spenaten i smör/olja i en stekpanna. Rör ner tomatkrossen. Smaksätt med salt & cayennepeppar och rör sedan ner laxen och löken.
Varva laxröra med lasagneplattor och sås i en smord ugnsform. Avsluta med ett lagor plattor, sås och ost på toppen. Grädda i nedre delen av ugnen i cirka 30 minuter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar