Pajdeg
Fyllning
- 400 gram köttfärs
- en påse tacokrydda
- en lök
- några färska champinjoner
- en burk majs
- en paprika
- en burk crème fraiche
- en halv burk tacosalsa
- riven ost
1. Smula sönder smöret tillsammans med mjölet i en bunke. Häll på vattnet och arbeta till en smidig deg. Platta ur i en form och ställ in i kylskåpet i cirka 30 minuter.
2. Stek köttfärsen och blanda i tacokryddan. Låt stekas några minuter. (Under tiden hackar man löken, skär champinjonerna och paprikan i mindre bitar.)
3. Stek löken och champinjonerna och blanda ner i köttfärsen. Blanda sedan i paprikan och burken med majs.
4. Förgrädda pajskalet i tio minuter.
5. Varva köttfärsblandning, crème fraiche och salsa i pajskalet, strö över ost och grädda i cirka 15 minuter.
Servera med en grön sallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar